۱۳۸۸ دی ۲۴, پنجشنبه

راه اندازی مجدد سایت سنی آنلاین

سایت سنی آنلاین که مدت زیادی بود با مشکلات فنی مواجه شده بود و به جای آن مطالب در این وبلاگ گذاشته میشد، بحمد الله اخیرا رفع مشکل شده و کاربران عزیز می توانند دوباره مطالب سنی آنلاین را در سایت اصلی پیگیری کنند.
از تاخیر پیش آمده در این خصوص، از همه عزیزان پوزش می طلبیم.


آدرس سایت: www.sunnionline.us/farsi


۱۳۸۸ دی ۲۰, یکشنبه

جلسه مدیران مدارس علوم دینی شورای هماهنگی سیستان و بلوچستان

اولین جلسه سال تحصیلی 1430-1431(88-89) مدیران مدارس علوم دینی شورای هماهنگی استان سیستان و بلوچستان در محل حوزه علمیه عین العلوم گشت سراوان، با حضور مدیران شورای هماهنگی، ائمه جمعه شهرستانها و علمای برجسته استان برگزار شد. قابل ذکر است جلسه مدیران مدارس شورای هماهنگی در هر سال سه مرتبه و هر بار در یکی از مدارس ملحقه شورای هماهنگی تشکیل می شود.
در این مرحله با توجه با بازگشت جناب مولانا سید ممد یوسف حسین پور- حفظه الله- مدیریت محترم حوزه علمیه عین العلوم گشت از سفر خارج کشور (که جهت معالجه و درمان انجام گرفته بود) به منظور عیادت علما و اصحاب مدارس از ایشان، جلسه در محضر ایشان در عین العلوم گشت برگزار شد.
در این جلسه که در تاریخ چهارشنبه 15/10/88 (19/محرم/ 1431) برگزار شد، پس از تلاوت کلام الله مجید، حضرت شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید ریاست محترم شورای هماهنگی مدارس به ایراد سخن پرداخت.
ایشان در ابتدای سخنان خویش با عنایت به آیه «إنما یخشی الله من عباده العلماء» و حدیث «العلماء ورثة الأنبیاء» رسالت علمای امت و پیشوایان دینی را بسیار خطیر و پراهمیت خوانده و فرمودند: رسالت علما همان رسالت انبیا و پیامبران الهی است که باید در قبال خداوند متعال، أعبدالناس، أخشی الناس و أتقی الناس بوده و آثار خشیت بر چهره ها نمایان و هم و غم و رجوع الی الله در دل باشد. زیباترین لباس و دستار اهل علم، تقوا، پرهیزگاری و خداترسی است. همچنین علما به تأسی از انبیا باید نسبت به مردم احساس مسئولیت نموده و خیرخواه دنیا و آخرت آنها باشند.
ایشان در ادامه ضمن تاکید بر حفظ وحدت امت اسلامی، وحدت، همدلی و ارتباط علما با اقشار مختلف جامعه و رسیدگی به مسایل و مشکلات آنان و نیز وظیفه و مسئولیت مهم اصلاح و تزکیه را یادآور شدند.
ریاست محترم شورای هماهنگی مدارس علوم دینی اهل سنت استان، در پایان سخنانش، توجه علما بویژه مدیران مدارس را به رسیدگی صحیح به مشکلات و مسایل مدارس دینی جلب نموده و خاطرنشان کردند: زحمات و مشقتهای فراوانی از قبیل هزینه های بالای مدارس و مشکلات عدیده دیگری که شما عزیزان برای مدارس تحمل می نمایید می طلبد که در قبال آنها توجه و عنایت ویژه ای به تربیت، تزکیه و اصلاح درست و صحیح طلاب داشته، تا اینکه فضلا و داعیان مصلح و خیرخواهی که برای جامعه اسلامی مفید باشند تربیت شوند.
در ادامه جلسه، دبیر کل شورای هماهنگی جناب مولانا محمد یوسف- حفظه الله- طی سخنان مختصر و کوتاهی از علما و مهمانان به خاطر تقبّل زحمت و پیمودن سفر طولانی تشکر نموده و فرمودند: اوضاع نابسامان عصر حاضر می طلبد که علما و پیشوایان دینی بیش از پیش با همدیگر وحدت و همدلی داشته و در زمینه های مختلف علمی، عملی، تبلیغی و ارشاد مردم با یکدیگر همکاری نمایند.
در ادامه جلسه، علمای مدارس مختلف به بیان دیدگاههای خود پرداخته، بالاتفاق از موضوع طرح ساماندهی مدارس علوم دینی و مساجد اهل سنت اظهار نگرانی نمودند و اجرای این طرح را مداخله آشکار حاکمیت در امور مذهبی دانسته، آن را مغایر و متناقض با نص صریح بندهای مختلف قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران خواندند و از آن به عنوان نقطه آغازی برای ایجاد اختلاف مذهبی در بین فرق و مذاهب اسلامی تعبیر نمودند.
در پایان جلسه، علمای شرکت کننده که بیش از یکصد نفر بودند طی نامه ای از مسئولین نظام خواهان لغو این طرح و استقلال کامل مدارس علوم دینی اهل سنت کما فی السابق شدند.

شروع امتحانات ثلث اول حوزه درالعلوم زاهدان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنی آنلاین، امتحانات نوبت اول (ثلث اول سال تحصیلی) در دارالعلوم زاهدان آغاز شد.
در این امتحانات که از دیروز شنبه 19/10/88 (مطابق با 23/محرم الحرام/ 1431) آغاز شده است، نزدیک به هزار نفر از طلاب شرکت می کنند و با هم به رقابت می پردازند.
امتحانات در دو شیفت برگزار می گردد و تا یک هفته ادامه خواهد داشت و در این مدت کلاسهای درس جهت آمادگی طلاب برای امتحانات تعطیل می باشند.
لازم به ذکر است حوزه های علمیه اهل سنت نیز همچون بسیاری از مدارس دیگر، هر ساله در سه نوبت (هر سه ماه یک بار) اقدام به برگزاری امتحانات جهت سنجش کیفیت علمی و تحصیلی طلاب و دانش آموزان خود می نمایند که این اقدام، نقش بسیار مفیدی در ایجاد روحیه علمی طلاب ایفا می کند.

۱۳۸۸ دی ۱۹, شنبه

مولانا عبدالحمید: عملکرد صدا و سیما مطلوب نیست

مولانا عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه های جمعه این هفته زاهدان، به توهین هایی که توسط برخی افراد در صدا و سیما به مقدسات اهل سنت و خصوصاً صحابه بزرگوار آنحضرت صلی الله علیه وسلم می شود اشاره کرده و با حرام دانستن این امر شنیع آن را مغایر با اسلام و قوانین جهانی دانست و گفت: چند هفته قبل نیز بنده در خطبه های جمعه از عملکرد صدا و سیما انتقاد کردم و گفتم که نباید صدا و سیما افراد تندرو و متعصبی را به صحنه بیاورد که بدنامی آنها معروف است و انسان با دیدنشان به وحشت می افتد.مولانا عبدالحمید ادامه داد: توهین به مقدسات هیچ دین و مذهبی در جهان جایز نیست. دین اسلام حتی توهین و ناسزا گویی به مقدسات غیرمسلمانان توسط مسلمانان را حرام قرار داده است، چه رسد به اینکه مسلمانی مقدسات مسلمان دیگر را مورد توهین و ناسزاگویی قرار دهد. افرادی دست به چنین اقداماتی می زنند که خودشان دین ندارند.مولانا عبدالحمید تاکید کرد: صدا و سیما نباید از مسیر اصلی خود و از مسیر ملت خارج شود. امروز بسیاری از عملکرد صدا و سیما انتقاد دارند. اما ما (اهل سنت) سی سال است که انتقاد داریم و از عملکرد تبعیض آمیز صدا و سیما ناراحتیم، اما متاسفانه هنوز ترتیب اثر داده نشده است و صدا و سیما هنوز به مقدسات اهل سنت ناسزا گویی می کند و مراسم اهل سنت را پوشش نمی دهد مگر در حد بسیار کم و آنهم گزینشی و ناقص.
مولانا عبدالحمید، در ابتدا، با تلاوت آیه «وکذلک جعلناکم أمة وسطا لتکونوا شهداء علی الناس» اسلام را دین اعتدال و میانه روی دانست و گفت: میانه روی بهترین امر است و اسلام از افراط و تفریط به دور است، برعکس ادیان دیگر که در آنها افراط و تفریط موجود است. اما اسلام در تمام شئون زندگی، به اعتدال توصیه می نماید. خداوند درباره صفات "عباد الرحمان" می فرماید:« والذین إذا أنفقوا لم یسرفوا و لم یقتروا وکان بین ذلک قواماً» یعنی در خرج کردن نه زیاده روی و اسراف دارند و نه بخل، بلکه راه میانه را انتخاب می کنند.مولانا عبدالحمید در ادامه افزود: در مصرف خوراک، پوشاک و مسکن باید مسیر متوسط را انتخاب کرد. اگر افراد خانواده 10 نفراند نباید به اندازه 20 نفر غذا تهیه کرده یا نان خرید. این اسراف است که نانها را ضایع کرده و بعداً خوراک گاو و گوسفند شود.بسیاری از غربیها به اقتضای عرفشان از اسراف پرهیز می کنند. معلوم می شود آنان به عرف خودشان پایبندتر از ما به دین و شریعت هستند. اسلام دعوت به بخل نمی کند بلکه اعتدال و میانه روی می آموزد.امام جمعه اهل سنت زاهدان خاطرنشان کرد: بخش بزرگی از مشکلات اقتصادی به اسراف برمی گردد. عده ای اسراف می کنند و عده ای چنان از فقر و تهیدستی رنج می برند که حتی توانایی خرید نان را هم ندارند. چون اقتصاد کشور بحرانی است.ایشان در ادامه افزود: اسلام از اسراف در آب منع کرده و ارشاد نموده است که حتی در هنگام وضو گرفتن آب را به اندازه مصرف کنید اگر چه در کنار نهر جاری آب قرار داشته باشید.مولانا عبدالحمید در ادامه تشریح بحث میانه روی و اجتناب از اسراف فرمود: در صدقه دادن نیز باید راه اعتدال در پیش گرفته شود. نباید چنان در صدقه دادن زیاده روی شود که خود شخص دچار فقر و تنگدستی شده و به گدایی بیفتد. و نیز در مقابل، کسانی که دارای اموال و دارایی هستند نباید فقط به پرداخت زکات اکتفا کنند در حالی که جامعه فقرا و مساکین نیاز به خیرات و صدقات دارند. خداوند متعال می فرماید:« و آت ذا القربی حقه و المسکین و ابن السبیل ولا تبذر تبذیرا، إن المبذرین کانوا إخوان الشیاطین» به تصریح این آیه قرآنی، کسانی که دچار اسراف هستند، برادران شیطان محسوب می شوند.خطیب مسجد مکی ادامه داد: نباید مالها در راه بیهوده مصرف شوند، زیرا مصرف کردن مال در راههای بیهوده و نامشروع خود از مصادیق بارز اسراف است. مثلا برای خرید مشروبات الکلی، مواد مخدر، سیگار و... که غیر از ضرر و خسران چیز دیگری را در پی ندارند نباید مال انسان به هدر برود. اگر انسان مال اضافی دارد در راه خدا به فقرا و مساکین صدقه بدهد. الله تعالی می فرماید: «یسألونک ماذا ینفقون، قل العفو» ای پیامبر! از تو می پرسند که چه چیزی را انفاق کنند. بگو اضافی اموال خود را. یعنی اگر مال زاید بر مصرف و غیرضروری دارید آن را به فقرا بدهید. انسان در خوردن نیز باید اعتدال و میانه روی داشته باشد؛ نه آنقدر کم بخورد که ضعیف شود و نه آنقدر زیاد بخورد که دچار بیماریهای معده شود. الله تعالی می فرماید: «کلوا واشربوا ولاتسرفوا إنه لایحب المسرفین» بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنید زیرا خداوند اسراف کنندگان را دوست ندارد.

ماموستا عمر محمد امینی به دادگاه ویژه روحانیت همدان احضار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنی آنلاین به نقل از تارنمای ناجی کرد، ماموستا عمر محمد امینی، فعّال مذهبی و عضور شورای مکتب قرآن کردستان در بانه به دادگاه ویژه روحانیت همدان فراخوانده شد.
ماموستا عمر از علمای اهل سنت کردستان-شهرستان بانه می باشند که در چند سال اخیر فعالیت های دینی بسیاری در منطقه داشته اند و از علمای خوشنام و پرنفوذ آن دیار محسوب می شوند. ایشان از اعضای شورای مکتب قرآن کردستان شهرستان بانه هستند و نیز از اعضای هیئت رئیسه برگزای مراسم سالانه فارغ التحصیلی سال جاری طلاب حوزه دارالعلوم مکی زاهدان بودند.
احضار ایشان به دادگاه ویژه روحانیت در حالی صورت می گیرد که پیش از آن نیز کاک حسن امینی، حاکم شرع مردمی کردستان نیز به دادگاه ویژه روحانیت مشهد فراخوانده شد. به نظر می رسد موج و دور جدیدی از احضار علمای اهل سنت در راه باشد.

حوزه علمیه، هیچ گاه زیر پرچم حزب و گروهی نرفته است

به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از مرکز خبر حوزه حجت‌الاسلام سید محمد مهدی پورفاطمی با اعلام اینکه روحانیت ویژگی‌های خاص خود را دارد،افزود: هرگاه که در مواردی حق‌خواهی روحانیت کنار گذاشته شده، لطمات جبران‌ناپذیری را برای کشور شاهده بوده‌ایم.
وی با تاکید بر اینکه شاخصه اصلی روحانیت نقد‌پذیری است، ابراز داشت: اگر بپذیریم که وظیفه روحانیت بررسی شرایط و تحلیل مسایل است، باید از پیشنهاد‌های سازنده آنان استقبال کنیم.
نماینده دشتی و تنگستان در مجلس در ادامه با اشاره به حرکت تاریخی امام خمینی مبنی بر وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: این دو مرکز علمی کشور، تفکر و روش‌هایی را به وجود می‌آورند و اگر مسیر جامعه به انحراف برود آن را با بررسی‌های اعتقادی و علمی به مسیر اصلی باز می‌گردانند.
وی، خواستار ارتباط بیشتر مراکز علمی کشور شد و افزود: باید بین مراکز علمی وحدت و همدلی به وجود آید، تا در مقابل افکار بتوانیم ناهنجاری‌ها را به حداقل برسانیم.
حجت‌الاسلام پورفاطمی، برگزاری جلسات مشترک بین دانشجویان و طلاب را ضرروری دانسته و افزود: باید بدون آنکه چالش یا مشکلی پیش آید طلبه و دانشجو اظهار عقیده کند و با نقدهای منصفانه به حل مسایل بپردازند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه در دنیای امروز نمی‌توان با ابزار عقیده غیرمنطقی بر مشکلات غلبه کرد، گفت: باید شرایط اظهار عقیده را فراهم کرد تا این ابراز عقیده‌ها به وسیله اساتید برتر حوزه و دانشگاه و اذهان عمومی مورد نقد و بررسی قرار گیرد.

۱۳۸۸ دی ۱۵, سه‌شنبه

حاكم شرع مردمی كردستان مجدداً به دادگاه ویژه روحانیت احضار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنی آنلاین به نقل از تارنمای ناجی کرد متعاقب بازداشت كاك حسن امینی در تابستان سال جاری در فرودگاه زاهدان، این بار این عالم برجسته ی اهل سنت ایران از سوی دادگاه ویژه روحانیت مشهد احضار شد.
كاك حسن امینی (حفظه الله) حاكم شرع مردمی كردستان پس از آن كه در مراسم فارغ التحصیلی طلاب اهل سنّت حوزه دارالعلوم زاهدان به ایراد سخنرانی پرداخت، ساعاتی پس از آن و حین مراجعت به تهران در فرودگاه زاهدان توسط نیروهای اطلاعات بازداشت شد. از آن جا كه دستگیری این عالم اهل سنّت اعتراضات و بازتاب های گسترده ای در محافل مذهبی، سیاسی و رسانه ای ایجاد كرد، پس از 10 روز بازداشت و با اخذ وثیقه از سوی دادگستری بلوچستان آزاد شد؛ اما چند ماه پس از ان از سوی دادگاه ویژه روحانیت مشهد احضار، تا به پرونده ایشان رسیدگی شود.
قرار است روز چهارشنبه، شانزدهم دیماه 88 حاكم شرع كردستان در شعبه چهارم دادگاه ویژه روحانیت مشهد حضور یافته و به اتهامات وارده پاسخ گوید. شایان ذكر است: انتقاد از سیاست های كشورهای غربی در قبال مسلمانان به خاطر زیر پا گذاشتن حقوق آنان، انتقاد نسبت به نادیده گرفتن حقوق اهل سنّت و اقلیت های قومی در ایران و توصیه به مسئولین كشور برای ختم به خیر و خواباندن غائله انتخابات ریاست جمهوری در كشور، محور سخنرانی كاك حسن امینی در زاهدان بود كه به خاطر آن بازداشت شد.

تأیید حکم 10 سال زندان برای ماموستا ایوب گنجی

حکم 10 سال حبس ماموستا ایوب گنجی از چهره های ملی مذهبی کردستان از طرف دادگاه تجدید نظر تأیید گردید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنی آنلاین به نقل از تارنمای ناجی کرد، شعبه 4 دادگاه تجدیدنظر تهران حکم دادگاه ویژه روحانیت همدان مبنی بر محکومیت ماموستا گنجی به 10 سال زندان و تبعید را پس از گذشت حدود چهار ماه تأیید نمود.
نامبرده که اوایل سال 87 بازداشت شده بود به استناد ماده 498 و 698 قانون مجازات اسلامی به تحمل 10 سال حبس محکوم شده است. ماموستا ایوب گنجی نویسنده و امام جماعت پیشین مسجد قبای سنندج هم‌اکنون در زندان مرکزی همدان به سر می برد.

۱۳۸۸ دی ۱۲, شنبه

بحران کنونی کشور با تدبیر و دور اندیشی حل می شود نه با احساسات

مولانا عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان با اشاره به شرایط خاص و بحرانی کشور گفت: همه می دانند که بعد از انقلاب هیچ شرایطی تا این حد بحرانی در کشور وجود نداشته است.
از آنجائیکه همه ما ایرانی هستیم، سرنوشت ما به ایران که وطن و خانه ماست، بستگی دارد.
علما، مردم، اندیشمندان و متفکران، همه به آینده مملکت فکر می کنند. آنچه در شرایط بحران بسیار مهم و حیاتی است، مدیریت بحران است. و اگر در شرایط بحران، مدیریتی قوی وجود داشته باشد و بحران را بخوبی جهت داده و مدیریت کند، می تواند کشور را از شرایط بحرانی به سلامت بیرون آورد.
مولانا عبدالحمید افزود: بهترین کار در چنین شرایطی نظر خواهی و توجه به دیدگاههای اهل فکر واندیشه و دلسوزان جامعه است. دور اندیشی، درایت و تدبیر لازمه چنین شرایطی است. احساسات، اوضاع را بدتر می کند و درهر دو طرف مشکلات را تشدید می کند. ما همه مسئولان، طرفها، مردم و کسانیکه دارای نفوذ و فکر هستند را دعوت به تفکر وتدبیر و درایت می کنیم تا مشکلات حل و فصل شوند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان گفت: جامعه اهل سنت که حداقل یک پنجم جمعیت کشور را تشکیل می دهد با اعتقاد به اخوت و برادری، مشکلات داریم و تمنای قلبی ما رسیدگی و حل مشکلات است تا به بحران تبدیل نشوند.
ما امیدواریم که به سخن معترضان نیز توجه شود و با سعه صدر و دور اندیشی خواسته های آنان مورد توجه قرار گیرد ومعترضان نیز با خویشتنداری و صبر اجازه ندهند تا افرادی از این فضا با خشونت بهره برداری سوء کنند. نه فقط جامعه اهل سنت بلکه آحاد جامعه مشکلات دارند و باید مشکلات همه مورد رسیدگی قرار گیرند.
مولانا عبدالحمید گفت: ما با دلسوزی به همه نصیحت می کنیم و خیر خواه همه ایرانیان و مسلمانان هستیم و می گوئیم هیچ فرقه ای نباید علیه دیگران فتوای کفر و ارتداد صادر کند و همه با دور اندیشی به حل مسایل بیاندیشند. نباید بر یکدیگر تهمت بزنند و به مقدسات اهانت کنند.

مولانا عبدالحمید در قمست اول خطبه هاي جمعه با تلاوت آیه «والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا و ان الله لمع المحسنین» به بیان اهمیت مجاهده با نفس و شیطان پرداخت وافزود: آیات قرآن و احادیث رسول الله صلی الله علیه وسلم در جاهای مختلف ما را دعوت به مجاهده در راه خدا می کند تا به هدايت و خوشبختی برسیم.
ایشان ادامه داد: خداوند ما را به وسیله دو دشمن بزرگ آزمایش می کند یکی شیطان سرکش و متمرد و مکار است و دیگری جاذبه ها و هواهای نفسانی، که با زرق و برق ها وشهوت های دنیا و وساوس و حیله ها ما را به گناه فرا می خوانند. تنها راه خلاصی از شر نفس و شیطان مجاهده و تلاش ومقاومت و صبر در راه خداست.
مولانا عبدالحمید در توضیح اقسام جهاد گفت: جهاد که امروزه بیشتر در اذهان به نبرد آزمایی نظامی معنا می شود يكى از انواع جهاد است اما در کنار آن جهادی دیگر نیز وجود دارد بسیار سخت و طاقت فرسا به نام جهاد با نفس اماره . از احاديث نه چندان قوي اين مطلب ثابت است كه جهاد با نفس جهاد اکبر است. این جهادی بزرگ است که در مقابل نفس و شیطان ومکر و وسوسه های آن دو صورت می گیرد. این مطلب را مولوی رومی رحمه الله نیز در قالب شعری از زبان صحابه بیان کرده است که:
قد رجعنا من جهاد اصغریم / با نبی اندر جهاد اکبریم.
دوستان کشتیم ما خصم برون / ماند خصمی زو بتر در اندرون
هر یک از نفس و شیطان همواره تلاش دارد که ما را مبتلا به گناه و معصیت کند و از طرفی دیگر تلاش می کند از پرداختن به عبادت پروردگار ما را باز دارد و اگر عبادت می کنیم با بی حوصلگی و بی روحی انجام گیرد و با دخالت در نماز، تلاوت، زکات ، حج و روزه سعی می کند در نیت و حضور قلبی خلل وارد کند و جلوی اخلاص را بگیرد و با یاد آوردن چیزهای دنیایی ما را از خدا غافل سازد. جلوی حرکت به سوی خیر، دعوت، صدقه وخیرات به مساکین را گرفته وتوفیق انفاق را از انسان سلب کند بسیاری هستند دارای ثروت و پول اند اما هیچ کسی از پول وثروت آنها استفاده نمی کند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان افزود: این جهد و تلاش در مقابل نفس و شیطان بسیار مبارک است. خداود به مجاهده کنندگان راه را نشان می دهد. «والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا» کمی جهد کنیم خداوند راه خود را نشان میدهد. تنها راه رسیدن به هدایت الهی مجاهده و تلاش است البته مجاهده و عمل بر دین سخت نیست، خداوند متعال فرموده است: «وجاهدوا فی الله حق جهاده هو اجتباکم و ما جعل علیکم فی الدین من حرج» حق مجاهده را انجام دهید، خداوند شما را برای این کار انتخاب کرده است و در دین سختی برای شما نگذاشته است، و رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمود: من با دین یک سوی و ساده و روشن که شب آن مانند روزش روشن ودرخشان است به سوی شما آمده ام. پس دین اسلام دین اعتدال است، دین حنیف و وسط است نه افراط است ونه تفریط، نه بدعت های سخت و خرافات، پس در این دین آسان و روشن با تمام وجود با اخلاص و للهیت وحضور قلب و توجه الی الله مجاهده کنیم، و همه اعمال و عبادات را با اخلاص که روح همه اعمال است انجام دهیم و سعی کنیم بنابر دستور رسول الله صلی الله علیه وسلم طوری خدا را بندگی کنیم که گویا خدا را می بینیم یا حداقل طوری بندگی کنیم که خد ما را می بیند. به این ترتیب مجاهده ما قبول خواهد شد و به رستگاری و رضایت اخروی خواهیم رسید.

۱۳۸۸ دی ۱۱, جمعه

کشته و زخمی شدن 45 مامور سازمان اطلاعاتی CIA در افغانستان

به گزارش شبکه خبری"المختصر"، بنا بر اخبار واصله از ولایت خوست افغانستان، طی یک عملیات انتحاری در یکی از پایگاههای نظامی سازمان اطلاعاتی (CIA)، واقع در فرودگاه قدیمی این ولایت،20 نفر کشته و 25 نفر دیگر به شدت زخمی شدند.
این عملیات توسط یک افسر افغان به نام "سمیع الله" صورت گرفت. وی با بستن مواد منفجره بر بدن خود، در میان نیروهای اطلاعاتی سیا (CIA) که در حال برگزاری مراسمی ویژه بودند، رفته و خود را منفجر کرده و با این کار 20 نفر را به کام مرگ فرستاده و 25 نفر را به شدت زخمی نمود.
یکی از نگهبانان مراسم مذکور می گوید: «تمام کارمندان سازمان CIA در ولایت خوست در این مراسم حضور داشتند که ناگهان یکی از افسران نیروهای افغانی در حالی که کمربند انفجاری بر تن داشت وارد جلسه شده و خود را منفجر کرد و باعث کشته و زخمی شدن تمامی شرکت کنندگان در مراسم شد».
لازم به ذکر است که فرمانده ارشد سازمان اطلاعاتی سیا نیز در این عملیات جان خود را از دست داد.
طالبان، مسئولیت این عملیات را بر عهده گرفته است.

تجمع اعتراضی در مقابل روزنامه زاهدان

به گزارش خبرنگار روزنامه زاهدان: راهپیمایی اعتراض آمیز نسبت به وقایع روز عاشورا صبح دیروز در زاهدان برگزار شد. بنا بر گزارش ها در میانه ی راهپیمایی تعدادی از راهپیمایان اقدام به طرح اقدام به طرح شعارهایی علیه روزنامه ی زاهدان نمودند. در خاتمه ی راهپیمایی عده ای در مقابل دفتر روزنامه زاهدان نمودند و حاج محمد زاهد شیخی مشاور استاندار طی سخنانی به روش انعکاس اخبار وقایع اخیر در روزنامه زاهدان اعتراض نمود و پس از طرح شعارهایی که عمدتا با وقایع اخیر و شخصیت های کشوری مرتبط بود و با توجه به جو ملتهب و آمادگی افرادی برای حمله به دفتر روزنامه زاهدان زاهد شیخی اعلام کرد که ما برای رساندن صدای اعتراض آمده بودیم و اهل شکستن و آتش زدن نیستیم و اگر چنین وقایعی اتفاق بیفتد ربطی به ما ندارد ؟به این ترتیب تجمع کنندگان پراکنده شدند.

منبع: نبي خبر