۱۳۸۸ آذر ۳, سه‌شنبه

ملاقاتهای اخیر با مسئولین امیدوارکننده بود و ما منتظر نتیجه هستیم

مولانا عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان در بخش دوم خطبه های جمعه، به سفر اخیر جمعی از علما و اندیشمندان به قم وتهران و ملاقات با برخی از مراجع تقلید و مسئولین اشاره نمود و خاطر نشان کرد: در سفر اخیر که به تهران و قم داشتیم به همراه برخی از علمای اهل سنت که از مناطق مختلف سنی نشین به تهران تشریف آورده بودند با ریاست محترم جمهور و ریاست محترم مجلس و برخی از مسئولین دیگر و مراجع تقلید ملاقاتهایی صورت گرفت که در این دیدارها و ملاقاتها مشکلات مطرح شد.
ایشان خاطر نشان کرد: این سفر از این جهت برای ما حائز اهمیت بود که ما توانستیم مشکلات را بدون کم و کاست با مسئولین رده بالا در میان بگذاریم و آنها نیز با ما برخورد بسیار خوبی داشتند و اظهار امیدواری کردند که به مشکلات رسیدگی می شود مخصوصاً سخنان ریاست محترم جمهور بسیار امیدوار کننده بود که باعث خرسندی جمع حاضر شد و ما منتظر جواب خوب و رضایت بخش هستیم.
مولانا در ادامه از تمام مسئولین که با گشاده رویی از این هیأت استقبال کرده وسخنانشان را گوش دادند تشکر نمود و گفت: ما منتظر نتیجه هستیم.
ایشان همچنین به مشکلاتی که امروزه جهان اسلامی در سطح دنیا با آنها مواجه است اشاره کرد و خاطر نشان نمود: امروز دشمنان اسلام فقط به فکر ایجاد اختلاف در بین مسلمانان وممالک اسلامی هستند و می خواهند مرزهای کشورهای اسلامی را نا امن کنند و برای ایران اسلامی نیز برنامه دارند.
مولانا عبدالحمید ادامه داد: راه حل رفع مشکلات، زندان و اعمال قدرت نیست (تکبیر حاضرین)، بلکه بهترین راه حل، گفتمان و تبادل نظر است که ریاست محترم جمهور نیز به همین نکته تاکید داشتند.
ایشان خاطر نشان کرد: در این سفر که حدود ده روز به طول انجامید دو طرف به این نتیجه رسیدند که اگر فاصله وجود داشته باشد دشمن بیشتر سوء استفاده می کند وباید با مصلحت اندیشی مسائل حل شوند و همچنین فرصت باید از افراد تندرو گرفته شود زیرا افراد افراطی و تندرو از هر دو طرف بدنبال برهم زدن تفاهم و اخوت هستند.
ایشان اضافه نمود: اداره امور مساجد و مدارس و استقلال آنها و آزادی مذهبی چیزی نیست که در مورد آنها تسامحی نشان داده شود و از آنها صرف نظر شود. (تکبیر حاضرین)

مولانا عبدالحمید بخش اول خطبه های جمعه را با آیات ابتدائی سوره «الفجر» آغاز نموده و فرمود: فرصت زندگی، فرصت بسیار گرانبهایی است که باید از این فرصت برای توشه آخرت استفاده نمود زندگی انسان دارای مراحل مختلفی است، اول زندگی دنیا دوم زندگی برزخ و سوم زندگی آخرت است. حاصل زندگی هر انسان در دو مورد خلاصه می شود؛ یکی سعادت است که دربهشت و رضای الهی خلاصه می شود و دیگری شقاوت است که در جهنم و غضب الهی خلاصه می شود.
مولانا افزود: انسان در دنیا مانند مسافری است که با استفاده از فرصت به دست آمده برای سفر خویش آمادگی کند که اگر آمادگی نکند در مسیر راه با مشکلات مواجه می شود. لذا در دنیا که دارالعمل است نباید دچار غفلت شویم بلکه با تمام امکاناتی که خداوند در اختیارمان گذاشته است اعم از امکانات جانی و مالی، خود را از جهنم و عذاب الهی نجات دهیم. از نعمتهای مالی جهت بر آورده نمودن حاجات مردم و مستمندان و از نعمتهای جانی جهت نفع رسانی و خدمت به جامعه بشری استفاده کنیم. با نعمت زبان سخن حق و حقیقت را بگوئیم، ذکر خدا را بگوئیم. اگر از این زبان در جهت تهمت و افترا و دورغ استفاده کردیم، دچار خشم وغضب الهی قرار می گیریم.
امام جمعه اهل سنت در ادامه با تلاوت آیات ابتدائی سوره «الفجر» به عشره اول ذی الحجه اشاره کرد و گفت: در اینجا ذکر صبح شده است که بنابر قول برخی علما منظور مطلق صبح است اما برخی دیگر آن را صبح روز عید می دانند، اما به هر حال تمام روزها ارزشمند هستند اما صبح روز عید فضیلت بیشتری دارد.
ایشان ادامه داد: خداوند به اهمیت دهه اول ذی الحجه اشاره کرده است که این ده روز که از اول تا دهم ذی الحجه است دارای اهمیت خاصی است و اعمال و حسنات در این روزها نیز از اجر و ثواب ویژه ای بر خوردارند. طبق تصریح احادیث روزه در این روزها چنان فضیلتی دارند که در زمان دیگر این فضیلت میسر نمی شود. همچنین این ماه، ماه حج و زیارت بیت الله الحرام است.
مولانا در ادامه به غنیمت شمردن این ایام ویژه تاکید کرد و همگان را به انجام اعمال و حسنات توصیه اکید فرمود و با استناد به احادیث آنحضرت صلی الله علیه وسلم در مورد روزه روز عرفات – برای غیر حجاج- تشویق نمود.

هیچ نظری موجود نیست: